Knjige in še kaj

Za tebe pripravljamo pestro izbiro izdelkov, ki ti bodo pomagali na tvoji poti osebnostni rasti. Vse knjige so na voljo za naročilo. Povpraševanja sprejemamo na booking@sandihorvat.si.

Bralca popelje v še vedno skriti svet čustev, da stopi na pot, na katero, zaradi strahu pred neznanim, stopi le malokdo. Ob branju knjiga ponudi priložnost, da skupaj z avtorjem podoživi vrsto čustev, ki odpirajo srce boljšemu in lepšemu življenju.
Kakšno paleto čustev boste ustvarili danes?

Osebnoizpovedna zgodba o tem, kako postati in ostati hvaležen. Za vse. Zgodba o tem, kako nekdo, ki prihaja iz obrobja družbe, kljubuje izzivom življenja in premaguje ovire na poti iskanja lastne identitete in pri tem spreminja sebe in svet.
Knjiga o zgodbi, ki jo piše življenje.

Avtor v pripovedi nagovarja bralca, in sicer tako, da ga vzame s sabo na potovanje po poti svojega življenja in kot pravi, smo si ljudje usojeni, saj v naše življenj v določenem trenutku pride prav tista oseba, ki jo potrebujemo. Najmočnejše sporočilo zgodbe je, da te različne situacije v življenju delajo močnejšega in da vse ovire, ki so ti postavljene na pot, moraš prestopiti. Preprosto enostavno moraš zaživeti.